Meubelstoffeerderij Etten-Leur

De voordelen van meubels stofferen bij een stoffeerderij in de buurt van Etten-Leur

Waarom zou u nieuwe meubels kopen als u nog jarenlang kunt genieten van uw comfortabele, oude meubelstukken? Door uw meubels opnieuw te stofferen door een professionele meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur, hoeft u niet te investeren in gloednieuwe, dure meubels. Het bekleden van meubels betekent dat u uw meubels van een nieuw uiterlijk kunt voorzien, en de kwaliteit op orde kunt houden. Bovendien hoeft u zo geen afstand te doen van meubels waar emotionele waarde aan zit. 

Uw meubels zien er dankzij onze diensten als stoffeerder nabij Etten-Leur weer uit als nieuw en kunnen nog jarenlang mee. Niet alleen een stuk goedkoper op de lange termijn, maar ook duurzaam. U bepaalt zelf hoe uw meubels eruit komen te zien; we bieden als professionele meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur een breed aanbod in leder, stoffen, kleuren en dessins. Neem gerust contact op voor advies en een vrijblijvende offerte.

"Snelle en goede service. Komt afspraken na zoals beloofd. Ik heb hier 2 stoelen laten opknappen en ben zeer tevreden."
positieve-recensie-Westenberg-Breda
Astrid M.
Beoordeling Telefoonboek.nl

Wat kan onze meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur voor u doen?

Westenberg Meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur helpt u graag om uw meubels opnieuw te bekleden. We hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat we steeds vernieuwende technieken en materialen kunnen gebruiken. Zo kunnen we de beste resultaten garanderen. 

Onze stoffeerder in de buurt van Etten-Leur kan uw meubels op diverse wijze stofferen, afhankelijk van het meubelstuk. We kunnen zowel klassiek stofferen als modern stofferen

Beiden vragen om een andere aanpak en andere materialen. Als ervaren stoffeerderij nabij Etten-Leur weten we precies hoe we dit vorm moeten geven. 

U kunt bij ons terecht voor meubelstukken in huis, maar ook voor caravankussens en bootkussens. Bovendien zijn we er als meubelstoffeerderij in de buurt van Etten-Leur ook voor horecaondernemers. We helpen u graag om de stoelen in uw restaurant nieuw leven in te blazen.

Meubelstoffeerder in de omgeving van Etten-Leur: geniet van de beste service

Als meubelstoffeerder in de buurt van Etten-Leur zijn we er niet alleen om het beste resultaat te leveren. Om 100% klanttevredenheid te garanderen, geniet u bij ons ook van optimale service. Zo komen we uw meubels gratis brengen en halen, brengen we nooit voorrijkosten in rekening, en kunt u rekenen op een snelle levering. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze leenservice; zo hoeft u geen tuinstoelen in de woonkamer te zetten, maar kunt u gewoon comfortabel zitten. Wel zo fijn! 

Omdat we als ervaren meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur begrijpen dat uw meubels baat hebben bij goede verzorging, kunt u bij ons terecht voor advies over het onderhoud. Bovendien kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar meubelreparatie of maatwerk. 

Westenberg Meubelstoffeerderij biedt een all-round service, waar u en uw wensen centraal staan.

Onze diensten

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR ADVIES EN PRIJSOPGAVE
U KUNT OOK GEBRUIK MAKEN VAN HET OFFERTEFORMULIER

Vrijblijvende offerte en contact met onze stoffeerder nabij Etten-Leur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze meubelstoffeerderij nabij Etten-Leur? Neem dan zeker even contact op voor een vrijblijvende offerte. We staan met veel plezier voor u klaar om u van advies te voorzien.

Werkplaats-Westenberg-Breda

WIJ ZIJN U OOK GRAAG VAN DIENST MET MAATWERK EN REPARATIE.
NEEM GERUST CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE.

Monique Klaassens
Monique Klaassens
Facebook recensie
Read More
Echt, ik overdrijf dit niet, een goede stoffeerderij met een top service. Een aanrader!
Bankstel gestoffeerd en 2 eetkamerstoelen
Bankstel gestoffeerd en 2 eetkamerstoelen
Werkspot beoordeling
Read More
Ik heb hier mijn Gelderland bankstel en twee eetkamer stoelen opnieuw laten bekleden. Goede service, vriendelijk te woord gestaan en geluisterd naar mijn wensen. Het resultaat is prachtig.
Huub Schoondermark
Huub Schoondermark
Telefoonboek.nl recensie
Read More
Relaxstoel opnieuw laten bekleden,ziet er keurig uit echt door vakman gedaan.Komt afspraak keurig na.
Previous
Next